Нажмите "Enter" для перехода к содержанию

Власть съехала с катушек

Лидер фракции РПЛ Олег Ляшко полагает, что визит следователей на Согласительный совет ВР является актом запугивания депутатов. Об этом он написал в своем Facebook.

https://www.facebook.com/O.Liashko?fref=nf

«Щойно Порошенко і Гройсман влаштували чергову виставу у парламенті. На засідання погоджувальної ради прийшов слідчий Генпрокуратури і з дозволу Гройсмана намагався вручити повістки на допити ряду депутатів. На знак протесту проти свавільних дій влади представники фракцій Радикальної партії, Самопомочі і Батьківщини залишили засідання погоджувальної ради. Такого свавілля влади не було за часів Януковича. Подібними діями Порошенко намагається залякати членів парламенту…Влада остаточно з’їхала з котушок. Замість реформ – тарифний геноцид українців, замість покарання злочинців режиму Януковича – політичні переслідування патріотів, замість подолання корупції – фальсифікації виборів.
Керівництво держави сліпоглухоніме — і єдине, на що спрямована його політика — збагачення власних кишень і тотальна узурпація влади. Події останніх місяців підігрівають градус напруги в суспільстві, що веде до нової революції, яка в кращому випадку винесе цей режим з їхніх крісел, в гіршому — розстріляє».

Ваш комментарий будет первым

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Translate »