Нажмите "Enter" для перехода к содержанию

Сила слова українського та радикального

Ляшко-лирикаПро те, що слово – зброя, чув кожен. Та коли йдеться про практичний вияв, зазвичай говорять про закляття та магічні словесні формули. Але слово справді може надихати і надавати міці. Силу українського слова 22 травня проявили учасники пісенно-поетичного концерту «Радикальна патріотична лірика», який відбувся 22 травня у Маріїнському парку за сприяння Інституту реформ та розвитку Києва.

Як зазначив Президент Інституту реформ та розвитку Києва Олександр Вовченко, такі патріотичні заходи потрібно проводити якомога частіше в кожному без винятку районі столиці.

«Українське слово – це сила, це слава, це наша величність та унікальність. Це наша національна ідентичність та свідомість. Воно нас єднає та зміцнює нашу національну ідею», –  сказав Олександр Вовченко.  — Вірю, що українське слово буде звучати повсюди не тільки в Україні, але й у світі».

Творчий вечір, який було приурочено 155-річчю з нагоди перепоховання Тараса Шевченка, зібрав більше тисячі осіб.

На сцені виступили представники спільнота митців “Творчий Сектор”, які декламували поезію Кобзаря та власні твори, виконали патріотичні пісні.

Ваш комментарий будет первым

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Translate »